Loy Nava Dinner Cruises Bangkok
On the river since 1970

En luksuriøs reise til thailandsk kultur og historie

Femstjerners mat, tradisjonell kultur og den eneste historiske risbåten som fremdeles er i trafikk på Den kongelige elva i Bangkok. Opplev den kjente thailandske gjestfriheten og den gode maten fra alle deler av landet ombord i denne intime og komfortable restaurantbåten.

Middag på den legendariske ”Kongelige Elva”. Vi inviterer deg til et måltid ombord i Tahsaneeya Nava, en enestående og vakker gammel risbåt laget av teaktre, til en tur langs den historiske Chao Phraya-elva. Elva går mellom det gamle og det moderne sentrum i Bangkok, og har i hundrevis av år vært sentrum for festivaler og kongelige seremonier. En stemningsfull tur på Den kongelige elva er et varig minne fra en reise til Thailand.

Vi ser fram til å ta imot deg slik vi i 30 år har tatt imot kongelige gjester, kjente personer og reisende fra alle land. Vi tar deg med på en fascinerende reise i en klassisk atmosfære gjennom thailandsk historie, kultur og kokekunst.

Chao Phraya, Den kongelige elva. Ferden går forbi den mest historiske delen av Chao Phraya-elva, med kjente landemerker som Wat Arun (soloppgangens tempel) og tempelet til den nasjonale helligdommen Buddhaen i jade, Det kongelige slott og en utstilling av historiske kongelige fartøy. Du får se noen av de eldste bygningene i Bangkok, inkludert hus fra de første europeiske bosettingene i byen på 1600-tallet. Opplev elvetrafikk og handelsfartøy på det som fremdeles er en viktig ferdselsåre mellom den gamle og den nye hovedstaden i Thailand.

Risbåten. Vårt fartøy Tahsaneeya Nava har sitt navn fra de vakre elvepartiene vi passerer. Båten ble bygd av håndlaget polert teak i en tid da det var rikelig med regnskog i Thailand. Loy Nava støtter tradisjonell thailandsk kultur og håndverk. For eksempel er taket på fartøyet konstruert av over 100 000 stykker bambusbark som er tilskårne og sydd med hånd. Verdifulle utskjæringer i teak og blomster fra alle deler av Thailand pryder båten og tallrike små lys langs sidene viser omrisset av fartøyet etter den tropiske solnedgangen.

Service. Gjestene blir ønsket velkommen ombord i Tahsaneeya Nava av våre tradisjonelt kledde vertinner. Disse utfører en klassisk seremoni med dynking av blomstervann. Gjestene får avkjølte parfymerte håndkle til å vaske hendene med før måltidet. Under vår romantiske og avslappende tur langs Chao Phraya-elva har vi levende lys på bordet og klassisk thailandsk musikk (xylofon) i bakgrunnen. Mange av gjestene legger merke til floraen ombord i fartøyet vårt, der det er både avskårne og levende blomster langs sidene. Sikkerheten ombord er viktig. Sikkerhetsutstyret blir kontrollert og vedlikehold med jevne mellomrom og det er redningsvest under alle seter. Tahsaneeya Nava har vært i trafikk på elva i Bangkok i over 30 år uten uhell.

Tradisjonell thailandsk kokekunst. Vi kan by på et stort utvalg av tradisjonelle thailandske retter og vi bruker bare ferske råvarer av beste kvalitet i våre seksretters Tradisjonell Thai, Thailandsk Sjømat eller Thai Vegetar-middager. Våre middagsretter er satt sammen for å tilby noe for enhver smak og fra alle regioner i Thailand – nord, Isaan, Malayahalvøya og det sentrale slettelandet. Gjestene får en omtale av rettene og den del av Thailand de kommer fra.

Kvelden starter med et velsmakende utvalg av varme og kalde kanapéer, som kan bestilles med aperitiff eller cocktails. Et utvalg av rød-, hvit-, og rosévin er tilgjengelig som kompliment til hovedmåltidet, i tillegg til vår nøye utvalgte husvin (per glass eller karaffel). En flott tallerken med tradisjonelle thailandske desserter og fersk frukt runder av måltidet før det blir servert kake eller te. Du kan velge mellom et utvalg digestiff til å komplettere dette unike måltidet i Thailand.

Våre tjenester. I tillegg til våre faste avganger hver dag og kveld, kan vi også tilby utleie av fartøyet til grupper. Enten det gjelder et forretningsmøte i eksklusive omgivelser, en mottagelse, et bryllup eller en firmatur kan Loy Nava stå til tjeneste med et skreddersydd tilbud.

Reservasjoner. For informasjon om reservasjoner for personer eller grupper, for frokost, lunsj eller våre to timer lange middagscruise daglig (kl 18.00 og 20.10), er du velkommen til å ta kontakt med oss. 

Home | Contact Us | Design by heggestad.com | © 2006 Loy Nava Dinner Cruises